Двама от ключовите играчи на Манчестър Юнайтед при Оле Гунар

...
Двама от ключовите играчи на Манчестър Юнайтед при Оле Гунар
Коментари Харесай

Изненада от лагера на Юнайтед: Лингард и Марсиал може да играят срещу Ливърпул

Двама от основните играчи на Манчестър Юнайтед при Оле Гунар Солскяер - Антони Марсиал и Джеси Лингард, може да се завърнат в игра за неделното дерби против Ливърпул. Двамата получиха контузии по време на конфликта с Пари Сен Жермен на 12 февруари и прогнозите бяха, че ще отсъстват до края на месеца. Три дни след загубата от парижани Солскяер съобщи на конференцията си, че съвсем несъмнено Марсиал и Лингард ще пропуснат мачовете с Челси и Ливърпул. Днес обаче норвежецът изрази оптимизъм, че двамата могат да бъдат подготвени за неделния конфликт на " Олд Трфорд ".

" Надявам се и мисля, че Антони ще бъде подготвен. Надявам се също, че и Джеси ще бъде подготвен, тъй като това са две разнообразни травми. Може би това е по-скоро вяра, в сравнение с моя мисъл, само че се надявам, че има късмет. Имаме още два дни, в които ще упражняваме, а те имат потребност от това да вземат участие в тези занимания. До момента не са упражнявали.

Всички играчи обаче имат качества и мисля, че показахме, че можем да се оправим и без тях. Имаме задоволително варианти. Разполагаме с огромен състав от положителни футболисти и всеки желае да вземе присъединяване в този мач ", съобщи Солскяер. Премиър лийг 27 кръг, неделя 24 февруари  Манчестър Юнайтед 16:05предстои  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР