Двама от гастролиращата в Пловдив банда автокрадци от Перник и

...
Двама от гастролиращата в Пловдив банда автокрадци от Перник и
Коментари Харесай

Двама автокрадци плащат задигнатите коли

Двама от гастролиращата в Пловдив тайфа автокрадци от Перник и Радомир признават виновността си, ще платят на притежателите им отмъкнатите коли и ще сключат съглашение с прокуратурата. Това стана ясно на старта на делото против четиримата подсъдими, упрекнати, че за времето от 30 май до 2 септември 2016-а са откраднали два автомобила „ Ауди А6 “, „ БМВ 320Д “, „ Мерцедес ML 320 “, още един „ Мерцедес “,  „ Фолксваген Туран “ и „ Фолксваген Голф “. Направили опит да завлечен и „ Мерцедес ML 320 “. Общата стойност на откраднатите коли е 93 298 лева

Според прокуратурата главатар на бандата е 29-годишният Антон Каменов, който имал хале за търговия с авточасти в Радомир. Преди 2 години той си наумил да разшири бизнеса с обири и увлякъл в тази активност своите познати Ясен Крумов, Бисер Петров и Росен Михайлов. Четиримата правили кражбите в Пловдив в разнообразни конфигурации, като единственият забъркан във всичките случаи е Антон Каменов. Откраднатите коли били закарвани до разнообразни паркинги и междублокови пространства в Перник и региона, където били разкомплектовани и част от тях продадени.

„ Не искам да включвам съглашение с прокуратурата ”, съобщи Каменов през вчерашния ден в съда. Същия отвод заявява и Бисер Петров.

Ясен Крумов и Росен Михайлов обаче обявиха подготвеност да възстановят вредите и да договорят наказване с прокуратурата. Това би трябвало да се случи до 22 март, когато процесът ще продължи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР