Двама от футболистите на ЦСКА, които започнаха като титуляри във

...
Двама от футболистите на ЦСКА, които започнаха като титуляри във
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Илич изхвърли двама от ЦСКА

Двама от футболистите на ЦСКА, които започнаха като титуляри във безконечното дерби с Левски преди 3 седмици - Дауда Бамба и Брадли де Нойер, не попаднаха даже в групата на отбора за днешното посещение на Лудогорец.
Това стана ясно по време на тренировката на " армейците " в Русе. Двамата даже не са пътували с тима, като са останали в София. Това се отнася и за бранителя Енес Махмутович, който също отпадна от сметките за дуела довечера.
Бамба означи дебютното си попадение с " алената " фланелка при успеха с 1:0 над Спартак във Варна, само че по-късно тотално разочарова в мачовете със Славия, Левски и Пирин. Все още не е ясна повода за отсъствието на Бамба и Де Нойер. Нидерландецът не бе в групата на отбора и за семейството на Пирин, като тогава Саша Илич оправда неналичието му с леки здравословни проблеми. След това обаче левият бранител тренира цяла седмица на цялостни обороти с отбора. Явно Бамба и Де Нойер са позагубили сериозна част от доверието на Саша Илич.

Двубоя в Разград пропущат и осъденият Иван Турицов и контузеният Асен Дончев, който претърпя интервенция в Германия в края на предишния месец и ще възобнови занимания едвам по време на зимната подготовка на ЦСКА.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР