Двама от футболистите на ЦСКА, които стартираха от първата минута

...
Двама от футболистите на ЦСКА, които стартираха от първата минута
Коментари Харесай

Проблеми в ЦСКА - ключови играчи аут за мача с Ботев Враца

Двама от футболистите на ЦСКА, които стартираха от първата минута в дербито против Лудогорец - Амос Юга и Браян Морено няма да бъдат разполагаем на Саша Илич във втори следващ дуел.

Колумбиецът получи проблем още през първата част на срещата с разградчани, като даже бе сменен на почивката. Травмата му обаче очевидно е сериозна, тъй като не му разреши пътува за визитата в Пазарджик. Юга пък отнесе тежък удар в последната подготовка преди мача с Хебър. Двамата не взеха присъединяване и във вчерашната възстановителна подготовка на ЦСКА, като се готвеха самостоятелно. Това значи, че те са навън за мача против Ботев Враца в понеделник.

Както е известно, навън за конфликта са и капитанът Юрген Матей, както и вратарят Густаво Бусато. Те получиха жълти картони в мача с Хебър, като за нидерландецът това бе девето публично предизвестие от началото на сезона и той ще бъде осъден за два дуела.

Бразилският пазач пък ще е глобен за една среща, откакто бе украсен за пети път. „ Червените “ ще играят в два следващи понеделника. Първо одобряват Ботев Враца, а по-късно са домакини и в първия плейофен мач. Съперникът и началният час на дуела обаче ще станат ясни след последния кръг от постоянния сезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР