Двама от доскорошните членове на управлителния съвет на Българското национално

...
Двама от доскорошните членове на управлителния съвет на Българското национално
Коментари Харесай

Първи атаки срещу новия проект на Цветанов

Двама от досегашните членове на управлителния съвет на Българското национално радио, се оказаха основни фигури в евроатлантическия мозъчен концерн на Цветан Цветанов, написа Frognews.bg.

Това са Виктор Серафимов и Екатерина Борисова. В Управителен съвет на БНР през 2016 година са определени Виктор Серафимов, Екатерина Борисова. Първият сега е в УС на Българска национална телевизия.

За Серафимов е известно, че е лекар по интернационално право, специализирал в Кембридж, като през 2014 година е почетен от премиера с почетна грамота за развиването на правото в Република България. Специализира в региона на авторското и медийното право. Взема присъединяване в основаването на редица аудио-визуални творби, излъчени в ефира на Нова телевизия, BTV Медия груп, Българската национална телевизия и ТВ7. Член е на разнообразни работни групи към Постоянната комисия по културата и медиите в 43-тото Народно заседание. При информация с формалната му биография излиза наяве, че има повече от 20 изявления в профилирани научни списания в страната и чужбина.

Борисова стартира професионалния си опит като специалист в Политическия кабинет на министъра на стопанската система и туризма (през втория мандат на Борисов това е Божидар Лукарски). След това в Делойт, Мексико е управител на отдел „ Финансови консултантски услуги “. След завръщането си в България работи за няколко частни финансово-консултантски компании. В годините преди да стане член на УС на БНР съветва компании, опериращи в областта на медиите, цифровите и медийни нововъведения, пробни аудио-визуални решения.

Припомняме, че след излизането на двамата от УС на БНР управлението на радиото бе несъмнено от премиера като „ главанаци “.

Според източници от националното радио, след напускането на двамата стартира серията от злощастни решения и дейности на управлението на БНР.

Сред първите членове на „ Евро-атлантически център за сигурност “ са журналистът Христо Христов, проф. Румен Кънчев, проф. Евелина Келбечева, психологът Росен Йорданов, адв. Борис Велев, Борислав Велков, анализаторът Кристиян Шкварек, доктор Виктор Серафимов, Евгения Стоянова, Екатерина Борисова, Стоян Георгиев, Драгомир Младенов, Петър Матов и София Цветкова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР