Двама от директорите на английския гранд Арсенал признаха за участие

...
Двама от директорите на английския гранд Арсенал признаха за участие
Коментари Харесай

От Арсенал признаха за участие в преговори за европейска Суперлига!

Двама от шефовете на британския гранд Арсенал признаха за присъединяване на клуба в договаряния за основаването на европейска Суперлига. Търговският и спортният шефове на Арсенал - Винай Венкатешам и Раул Санлехи хвърлиха повече изясненост по тематиката:

" Арсенал не са и в никакъв случай не са били заинтересувани да играят, в което и да е съревнование, отслабващо Премиър лийг.

Но също по този начин би трябвало да признаем, че сме били в тези диалози, другояче нямаше да сме виновни. Трябва да сме част от тези диалози, само че това не значи, че ги поддържаме.

Европейската клубна асоциация (ЕКА) трябваше да прегледа всички варианти за бъдещето. Една от тях беше опцията за европейска Суперлига. Това беше диалог, който не скрихме от никой, даже и от по-малките клубове ЕКА. Знаехме, че това може да е алтернатива и я разучихме.

Не знам какво ще донесе бъдещето, тъй като то единствено дефинира себе си. Не планувам радикални промени, най-малко в кратковременен или малко по-дълъг интервал ", сподели Санлехи.

 Александър Чеферин за европейска Супер лига: Ще се боря тази концепция да не се реализира!
Босът на УЕФА за европейска Супер лига: Ще се боря тази концепция да не се реализира!

" Това ще навреди на целия международен футбол "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР