Двама от британските професионални боксьори с най-лоши статистически показатели ще

...
Двама от британските професионални боксьори с най-лоши статистически показатели ще
Коментари Харесай

Дирбито на лузърите! Боксьори с почти 200 загуби излизат един срещу друг

Двама от английските професионални боксьори с най-лоши статистически индикатори ще се изправят един против различен в любопитен конфликт.

29-годишният Джейми Куин, носещ прякора „ Детето на Дявола “, ще запише своя професионален дуел №100 на 26 октомври. Впечатляващото в кариерата му обаче, с изключение на огромният брой дуели за от 2014 година насам, е, че е изгубил цели 92 от тях, само че единствено 3 с нокаут. В два дуела е приключил наедно, а на сметката си има едвам 5 победи.

Още по-любопитен е противникът му в упования с голям интерес от почитателите дуел. Той се споделя Касим Хюсейн и е на 26 години, като става експерт през 2012 година За 7 години по професионалните кръгове „ Кас “ е навъртял тъкмо 100 дуела, като е изгубил цели 94 от тях, а в 2 е приключил наедно. Срещу „ Детето на Дявола “ той ще излезе в своя 101-ви мач, като ще търси победа №5.

„ Аз ще играя своя мач №101, Джейми Куин ще запише №100 и ще се надигнем един против различен. С него сме делили доста съблекални, забавлявали сме се, само че идната седмица ще си заменяем здрави удари. Покажете поддръжка и направете вечерта незабравима за нас “, обърна се Хюсейн към почитателите на бокса в Олдъм.

boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР