Двама общински съветници ще се включат тази година в работата

...
Двама общински съветници ще се включат тази година в работата
Коментари Харесай

Двама общински съветници се включват в комисията за избор на „Спортист на годината“ за 2022 г. в Община Плевен

Двама общински съветници ще се включат тази година в работата на Комисията за осъществяване на класацията „ Спортист на годината “ на Община Плевен за 2022 година Представителите на локалния парламент бяха определени след гласоподаване на провелото се предходната седмица постоянно съвещание на Общински съвет.

При разискване на точката в залата бяха направени четири оферти за членове на комисията по избора - трима от тях представители на Постоянната комисия по " Младежки действия, спорт и туризъм " - ръководителят й Йордан Грижов, Бойко Янчев - зам.- ръководител, и Бойко Тодоров - член на същата комисия, четвъртото предложение бе за общинския консултант Георги Славов, който е занаятчия на спорта по плуване, с поредност оценки в спортната си биография.

След самоотвод на двама от препоръчаните - Йордан Грижов и Бойко Тодоров, Общинският съвет избра за свои представители в комисията за „ Спортист на годината “ за 2022 година Бойко Янчев и Георги Славов.

Всяка година през м. декември Община Плевен обичайно награждава изявени спортисти, треньори и перспективни състезатели в годишната ранглиста „ Спортист на годината “. Във връзка с осъществяване й за 2022 година, със заповед на кмета се образува комисия, която има за задача да създаде регламента по номиниране и награждаване в обособените категории, както и да регистрира получените резултати и дефинира носителите на оценките. Към сегашния миг не съществува нормативен акт, който да регламентира категорично състава на комисията. Обичайната процедура е в нея да вземат участие двама общински съветници, трима чиновници от отдел „ Спорт “ в общинската администрация, представител на Министерството на младежта и спорта за Област Плевен, представител на Спортно учебно заведение „ Георги Бенковски “.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР