Двама нови общински съветници в Ловеч положиха клетва на заседанието

...
Двама нови общински съветници в Ловеч положиха клетва на заседанието
Коментари Харесай

Двама нови общински съветници в Ловеч положиха клетва

Двама нови общински съветници в Ловеч поставиха клетва на съвещанието на 27 януари 2022 година на освободени позиции.

Работата на Общинския съвет стартира с клетвените думи, произнесени от Моника Прашкова Тонкова-Генчева  и Тихомир Цветанов Матеев. „ Във всичките си дейности да се управлявам от ползите на жителите в Ловешка община и да работя за тяхното благополучие “, се споделя в клетвата, които останалите съветници изслушаха прави.

Те влизат на местата на Виктор Стойчев и Минчо Казанджиев, които наскоро минаха на друга работа.

Новите попълнения постановиха някои промени в непрекъснатите комисии на Общинския съвет. Моника Прашкова Тонкова-Генчева бе определена за член на Постоянната комисия по бюджет, финанси и европроекти, както и за член в Постоянната комисия по икономическа и стопанска политика, туризъм, приватизация и интернационално съдействие.

Тихомир Матеев става член на Постоянната комисия по бюджет, финанси и европроекти и на Постоянната комисия по правно-нормативни въпроси, тъжби, надзор, публичен ред, сигурност на придвижването и спор на ползи.

Промените постановиха и придвижване на позициите при Валентина Янкова, която излиза от Постоянната комисия по правно-нормативни въпроси, тъжби, надзор, публичен ред, сигурност на придвижването и спор на ползи. Същевременно тя влиза като ръководител на Постоянната комисия по икономическа и стопанска политика, туризъм, приватизация и интернационално съдействие.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР