Двама нови футболисти се присъединиха към подготовката на Добруджа. Въпреки

...
Двама нови футболисти се присъединиха към подготовката на Добруджа. Въпреки
Коментари Харесай

Двама нови в отбора на Добруджа

Двама нови футболисти се причислиха към подготовката на Добруджа. Въпреки финансовите усложнения, треньорският щаб работи по селекцията, откакто към този момент петима играчи напуснаха тима, написа dobrudjabg.com.

Един от тях е вратарят Иван Василев, който мина в Септември (София). Новопривлеченият пазач доста наподобява на него - неговият брат близнак Ивайло Василев. 21-годишният вратар също е работил с треньора Светослав Петров в юношеския тим на „ Септември “ (София), а през есента бе в Локомотив (Горна Оряховица).
От заемащия трето място във Втора лига Кариана пък идва бранителят Георги Илиев, който има 3 сезона във второто равнище на българския футбол с тима от Ерден.

След като стана ясно, че основният управител Светослав Петров и огромна част от играчите остават в Добруджа, макар забавените заплати, към този момент е доказано, че програмата за контролите няма да претърпи смяна. В събота на терена с изкуствена тревна настилка в Добрич жълто-зелените ще създадат спаринг с юношите старша възраст на Черно море. След това предстоят 3 инспекции с тимове от елитната група – Черно море, Ботев (Враца) и носителят на Купата на България в последните две години Локомотив (Пловдив). Седмица преди подновяването на шампионата Добруджа ще изиграе още една контрола, най-вероятно с Нефтохимик.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР