Двама нидерландци, които са сред най-големите авторитети в треньорската професия

...
Двама нидерландци, които са сред най-големите авторитети в треньорската професия
Коментари Харесай

Хууб Стевенс и Фред Рутен също ще преговарят с ЦСКА-София

Двама нидерландци, които са измежду най-големите престижи в треньорската специалност са в конкуренцията за треньорския пост в, написаха от " Мач Телеграф. Хууб Стевенс и Рутен, които са били отпред на гранда, са измежду набелязаните за треньори на " алените ", с които ще се водят договаряния.
От двамата надалеч по-известен и прославен е Стевенс, който е и измежду най-успешните треньори на в последните години. С " кралскосините " той подвигна Купата на УЕФА през 1997 година, както и два пъти Купата на Германия. Стевенс има триумфи и с Хамбургер, а съумя да направи Ред Бул Залцбург първенец на Австрия.

67-годишният експерт обаче към този момент повече от 4 години не е в треньорската специалност, като за последно води. Той е водил краткотрайно единствено Шалке, тъй като не може да откаже на клуба на сърцето си.
Фред Рутен също е бил треньор на Шалке 04 с надалеч по-малък триумф, само че е бил и помощник-треньор на в ПСВ Айндховен. Той е водил и, а за последно бе отпред на белгийския гранд, откъдето го уволниха поради слаби резултати.
Лига Европа 2 кръг, четвъртък 29 октомври  Рома 0:0краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР