Двама непълнолетни попаднаха в полицейския арест в Пловдив по подозрение

...
Двама непълнолетни попаднаха в полицейския арест в Пловдив по подозрение
Коментари Харесай

Тийнейджъри съблякоха и задигнаха марков анцуг от връстник в Пловдив

Двама малолетни попаднаха в полицейския арест в Пловдив по съмнение за обир, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Според предварителната информация в сряда след обяд на бул. „ Княгиня Мария-Луиза “ в Пловдив младежите пресрещнали собствен връстник и принудително му лишили марково спортно горнище.

Пред проверяващите от Шесто районно управление (на МВР) момчетата са създали признания. Работата по случая продължава, следва събраните материали по досъдебното произвеждане да бъдат импортирани в Районната прокуратура.

На сигнал за кражба на златни украшения от частен адрес в квартал „ Шекер махала “ реагирали в сряда чиновници на Трето районно управление (на МВР) в Пловдив. При извършените оперативни и издирвателни дейности станало ясно, че създател е 20-годишен юноша, против който се води досъдебно произвеждане.

Междувременно в ареста на Четвърто районно управление (на МВР) се озовал различен причинител на посягане в регионалния град. Той е 44-годишен познайник на полицията и по първични данни във вторник отмъкнал разнообразни професионални принадлежности от строителен обект в квартал „ Съдийски “. В дирите на мъжа криминалистите влезнали със съдействието на сътрудниците им от Шесто районно управление (на МВР). Работата по документиране на случая продължава.

Вчера бързи производства са стартирани против двама причинители на обири в района. В РУ-Карлово бил арестуван 19-годишен юноша, лишил оставен без контрол кон в землището на село Розино. В полицията в Хисаря пък попаднал мъж на 28 години, който влезнал незаконно в парцела на локален гражданин и отмъкнал моторен трион на стойност към 600 лв..
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР