Двама неизвестни мъжаги са нападнали служител от инкасото на хипермарkет

...
Двама неизвестни мъжаги са нападнали служител от инкасото на хипермарkет
Коментари Харесай

Неуспешен опит за обир на инкасото на фирма разбуни Монтана в „черния петък“

Двама незнайни мъжаги са нападнали чиновник от инкасото на хипермарkет в Монтана, до момента в който носел парите от оборота към профилирания автомобил. Tова оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи - Монтана.

Нападението станало на черния петък, към 18.15 часа. Нападателите нанесли удар по главата на 66- годишния К.Н.И. от Монтана, създали опит да лишават торбата с пари на компанията, приготвена за превозване. Гардът обаче бил мощен и упражнявал бойни изкуства, бързо се съвзел, оказал гневна опозиция и натирил обирджиите.

Те се изплашили и офейкали в незнайна посока. Най-вероятно автомобилът им бил спрян наоколо, с цел да приберат бързо плячката и отпрашили с мръсна газ. Полицията отделила региона, блокирала града, само че от бандитите няма и диря.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, направени са и разпити.

Само преди 7 месеца в друга огромна верига магазини незнаен се показа за чиновник на инкасо компания и отмъкна 500 000 лв. от оборота. Извършителят и досега не е арестуван.

Заради огромните облаги на хипермаркетите и огромната посещаемост обирджиите към този момент се навъртат към тях и дебнат комфортен миг да похитят инкасото, разясняват локалните. Собствениците стягат защитата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР