Двама мотоциклетиста загинаха при тежки катастрофи в Деня в памет

...
Двама мотоциклетиста загинаха при тежки катастрофи в Деня в памет
Коментари Харесай

Две жертви на катастрофа с мотори в Деня в памет на жертвите

Двама мотоциклетиста починаха при тежки произшествия в Деня в памет на жертвите на произшествия с мотори. Статистиката през последните години е тревожна
Моторист почина при злополука в центъра на Враца единствено час преди в града да бъде почетена паметта на жертвите на произшествия с мотори по пътищата.
Катастрофата е станала на кръстовището на бул. „ Екзарх Йосиф “ и ул. „ Вардар “ малко преди обед. Мотоциклетистът е ударен от лек автомобил, който е бил без преимущество.
31-годишният мотоциклетист, съгласно локалните медии е член на Врачанския мотоклуб, който през днешния ден също се включи в националната самодейност в памет на починалите по пътищата мотористи и в поддръжка на потърпевшите при произшествия.
По-рано в региона на Мишеморков хан също при тежка злополука почина мотоциклет. Той е подхванал изпреварване и се е удар челно в идващия против него тир с българска регистрация, излиза наяве от известие на Пътна полиция Велико Търново. Мотористът е умрял на място.
Алкохолната проба с дрегер на лидера на тира е негативна, като сухата статистика отбелязва това като 17-и смъртен случай при злополука от началото на годината в област Велико Търново.
Денят в памет на починалите мотористи беше маркиран в 13 града в страната, измежду които Пловдив, Бургас, Русе. Мотористите упорстват за повече отговорност от участниците в придвижването, както и за ремонт на главните пътища в страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР