Двама млади мъже са загинали тази сутрин в катастрофа между

...
Двама млади мъже са загинали тази сутрин в катастрофа между
Коментари Харесай

Ужасяваща катастрофа с два трупа в Карлово

Двама млади мъже са починали тази заран в злополука сред карловските села Климент и Войнягово, оповестиха локални хора. От полицията потвърдиха следващата трагична вест и разкриха, че и двамата мъже са били неправоспособни. Те са се блъснали в дърво и са починали на място. Мъжете са от село Климент.
Никой не може все още да каже дали двамата починали млади мъже са използвали алкохол нощес. Предполага се, че са пили, както обичайно се правело в събота вечер по селата.
Станимир Маринов, който оставя сирачета две деца, е работил в огромна автомобилна компания в района. По-младият му другар Танчо Спасов е бил животновъд, фамилията му е отглеждало крави. Очевидци на адското меле описаха пред БЛИЦ, че сутринта са минали от там, видели колата забита в шипкови шубраци. Според тях ударът не е бил в дърво. Както БЛИЦ заяви, от полицията споделиха, че мъжете са самокатастрофирали. И водачът, и спътникът му не са били правоспособни водачи. Кървавото меле е станало рано тази заран на пътя сред карловските села Войнягово и Климент. Двамата починали са от Климент.
Facebook профилът на Станимир Маринов се изпълни със съболезнования от другари: „ Щуро момче, ще ни липсваш, почивай в мир “, написа Полина Николова, „ Почивай в мир, тате “, пък е написал дребният наследник на Станимир, „ Почивай в мир! Може би си на едно по-добро място, само че още не трябваше да си там!, написа Иванка Денкова.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР