Двама млади мъже са задържали вчера криминалисти от РУ Кюстендил

...
Двама млади мъже са задържали вчера криминалисти от РУ Кюстендил
Коментари Харесай

Арести за дрога и кражби в Кюстендилско

Двама млади мъже са задържали през вчерашния ден криминалисти от районно управление (на МВР) Кюстендил за владеене на наркотични субстанции. Проверката е осъществена на ул. „ Хан Аспарух “ в града. 20-годишният изхвърлил до паркиран автомобил опаковка с канабис, при персоналния обиск у 18-годишният е открита и конфискувана опаковка канабис. Двамата мъже са арестувани с полицейска заповед в ареста на районно управление (на МВР) Кюстендил. Видът на опиата е открит с полеви наркотест. По случаите са формирани бързи полицейски производства. Уведомен е дежурен прокурор.

Бобовдолски служители на реда са открили и задържали причинител на кражба на резачка за дърва от частен парцел в града. От 30-годишния причинител на кражбата е конфискувана резачката. Работата по формираното досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Бобов дол продължава.

През миналата нощ кюстендилски служители на реда са задържали 41-годишен лидер на товарен автомобил за ръководство след приложимост на алкохол. Тестът, изработен с техническо средство, е отчел резултат 2.46 промила.

Проверката е осъществена на ул. „ А. Суичмезов “ в Кюстендил. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, известен е дежурен прокурор.

Вчера дупнишки служители на реда са открили 44-годишен лидер на л.а. „ Тойота “ да транспортира акцизни артикули без български бандерол – 160 л алкохолна течност. Проверката е осъществена на ГП Е 79. По случая е формирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Дупница, известен е дежурен прокурор.

В края на предходната седмица са декларирани в районно управление (на МВР) Дупница 2 осъществени закононарушения – открадната е торбичка с очила, слънцезащитен крем и книга от плажен комплес в Сапарева баня; счупено е предно дясно стъкло на л.а. „ Фолксваген “, който е бил паркиран пред дома на ползвателя в Дупница. Образувани са досъдебни производства по случаите.

Вчера в районно управление (на МВР) Кюстендил 44-годишен мъж е декларирал, че от парцела му са откраднати 2 бали, в които е имало монтираниGPSустройства, открити са в непознат парцел. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

5 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в края на предходната седмица в региона, 1 от тях е нанесъл вреди – техническа нередовност е предизвикала запалване в товарен автомобил, противопожарният екип, потушил пожара, е избавил ремаркето с товара – стъклопакети. Няма потърпевши хора. Оказана е и техническа помощ при 2 постъпили сигнала.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР