Двама младежи са пътували в колата, връхлетяла в празен търговски

...
Двама младежи са пътували в колата, връхлетяла в празен търговски
Коментари Харесай

Двама младежи са пътували в колата, връхлетяла в магазин по централен булевард във Варна

Двама младежи са пътували в колата, връхлетяла в празен търговски обект по бул. " 8-ми крайморски полк "  78 във Варна в ранните часове на деня през вчерашния ден, научи Varna24.bg.

Няма изясненост дали момчетата са били под влияние на алкохол или опиати. Те са били прегледани в Спешния център на МБАЛ " Св. Анна " и освободени, без съществени контузии, оповестиха за медията ни от пресцентъра на лечебното заведение.

Както медията ни осведоми, злополуката е станала към 03.00 часа на 28 ноември. Живеещите в блока, където е станал случаят, са се разбудили от мощен екот, наподобяващ гърмеж. 

На улицата, залитайки, е видян един от младежите, взели участие в злополуката, а младежи, които са се озовали на мястото на произшествието, са се спуснали да оказват помощ.  

Репортерска инспекция откри, че провалите по комерсиалният обект са големи. Не е ясно с каква скорост се е движил автомобилът, само че е съумял да събори част от стената и витрините на помещението.

Тази заран картината на местопроизшествието беше към момента ужасяваща. Навред бяха разпилени стъкла и парчета от стената, както и елементи от автомобила. 

Истински шанс е, че злополуката е станала във време, в което градът е относително запустял и по оживеният бул. не е имало хора. 

Все още няма публична информация от полицията по случая.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР