Двама младежи, работещи на автомивка, подкараха кола на клиентка и

...
Двама младежи, работещи на автомивка, подкараха кола на клиентка и
Коментари Харесай

Момчета от автомивка катастрофираха с кола на клиентка

Двама младежи, работещи на автомивка, подкараха кола на клиентка и провокираха вълнения по бул. “Коматевско шосе ” в Пловдив. След като предизвикали тежка злополука, момчетата, които нямат книжки, се пробвали да избягат. Полицаи обаче ги настигнали и задържали, а след това ги откарали в болница. Двамата са с драскотини и охлузвания, има подозрения, че са получили мозъчни разтърсвания.

Екшънът почнал рано сутринта през вчерашния ден, когато пловдивчанка оставила своето “Пежо ” на автомивка, дружно с ключовете. Уговорката била да отиде по обед да си вземе автомобила. Към 9,30 ч двамата служащи обаче тръгнали с нейното пежо да си купят кафе. Този, който седнал зад кормилото, карал с гневна скорост по булеварда и почнал изпреварване. Колата се блъснала в бордюр, спукала гума. Последвал конфликт в два паркирани автомобила и след няколко преобръщания през таван пежото спряло в махленски дирек.

Според катаджии било същинско знамение, че младежите не са съществено потърпевши. Все още се обяснява кой от тях е карал. Предстои да се реши дали двамата ще дават отговор единствено с санкции, или ще бъдат съдени за незаконно лишаване на автомобил.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР