Двама младежи от ромски произход са убили възрастния мъж в

...
Двама младежи от ромски произход са убили възрастния мъж в
Коментари Харесай

Пияни младежи убиха възрастен мъж в Айтос за удоволствие

Двама младежи от ромски генезис са умъртвили възрастния мъж в Айтос за наслаждение. Това стана ясно след брифинг през днешния ден, даден в бургаската Окръжна прокуратура взаимно с началника на ОД на Министерство на вътрешните работи Бургас комисар Калоян Калоянов, предава БГНЕС.

Кървавото закононарушение е осъществено на 2 февруари, когато почерпените с алкохол роми – Желязко Данчев на 20 години и Ясен Стойчев на 16 години, нахлуват в населявана от бездомника Асен Пуров сграда.

Сварват 70-годишния Пуров да спи и неоснователно го атакуват. Безобидният мъж е намушкан 32 пъти с нож, който двамата роми са си разменяли, в региона на корема и врата. По тялото на жертвата са открити и голям брой следи от удари. След убийството причинителите са използвали още алкохол. Двамата са арестувани след бърза реакция на полицията.

На 6 февруари прокуратурата ще внесе искане за мярка за неотклонение, като присъдите които могат да получат причинителите на тежкото, нестимулирано и осъществено по изключително нечовечен метод закононарушение е от 10 до 20 години отнемане от независимост за пълнолетния причинител, и от 5 до 15 години затвор за малолетния причинител. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР