Двама младежи от ромски произход са убили възрастен мъж в

...
Двама младежи от ромски произход са убили възрастен мъж в
Коментари Харесай

Младежи убиха мъж в Айтос, вероятно за удоволствие

Двама младежи от ромски генезис са умъртвили възрастен мъж в Айтос евентуално за наслаждение.

Това оповестиха на брифинг през днешния ден от бургаската Окръжна прокуратура взаимно с началника на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи старши комисар Калоян Калоянов.

Деца пребиха до гибел мъж във Варна

Обвиниха Йоан Матев, до 12 години затвор за жестокото ликвидиране в Борисовата

Детски психолог: Законът против експанзията към и от деца срещна подбив

Кървавото закононарушение е осъществено на 2 февруари, когато почерпените с алкохол – Желязко Данчев на 20 години и Ясен Стойчев на 16 години, нахлули в населявана от бездомника Асен Пуров сграда.

В този миг 70-годишният мъж спял, само че те неоснователно го нападнали.

Жертвата е намушкана 32 пъти с нож, който двамата роми са си разменяли. Раните са главно в региона на корема и врата.

По тялото на мъжа са открити и голям брой следи от удари. След убийството причинителите са използвали още алкохол. Двамата са арестувани след бърза реакция на полицията.

Единият е девето дете в фамилията и в никакъв случай не е ходил на учебно заведение. Той е незает, а в предишното си има две прояви за обири. Вторият е пето дете в семейство с шест деца. Ходил е на учебно заведение до 2 клас, не работи и е с една демонстрация за кражба на железни боклуци, уточни комисар Калоянов.

На 6 февруари прокуратурата ще внесе искане за мярка за неотклонение, като присъдите които могат да получат причинителите на тежкото, нестимулирано и осъществено по изключително нечовечен метод закононарушение е от 10 до 20 години отнемане от независимост за пълнолетния причинител, и от 5 до 15 години затвор за малолетния причинител.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР