Двама македонски граждани пострадаха след зрелищна каскада на пътя ГКПП

...
Двама македонски граждани пострадаха след зрелищна каскада на пътя ГКПП
Коментари Харесай

Двама македонци пострадаха след зрелищна каскада на АМ "Струма"

Двама македонски жители пострадаха след зрелищна каскада на пътя Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Ст. Лисичково ”-Благоевград поради пясък по пътното платно, оповестява БГНЕС. Пътният случай стана в 10.40 часа сред село Зелен дол и кръговото - излаз от ЛОТ-2 на автомагистрала „ Струма ”.

Лекият автомобил „ Смарт” с регистрация от град Прилеп, е каран от 55-годишен мъж. На излизане от десен завой лекият автомобил попада на сектор с пясък и баластра, донесени от дъждовете през последните дни. Заради натисната от лидера спирачка лекият автомобил става неуправляем, отклонява се надясно, минава през циментираната и трапецовидна канавка, качва се по ската, обръща се по таван, връща се в канавката и след цялостно приплъзване „ каца” на пътя, заставайки още веднъж на колелата си.

С кола за спешна помощ двамата потърпевши са превозени до МБАЛ-Благоевград, те са с рани по главите, с комоцио, оплакват се от болки в ръката и кръста.

Свидетел на автопроизшествието е движещ се след македонците лидер на автомобил „ Лада Нива”, с дете. Лекият автомобил на македонците е без покрив, задно стъкло и спукано предно в резултат преобръщането през таван. На място полиция контролира придвижването, което се прави в едната лента.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР