Двама мъже са задържани за трафик на повече от 7

...
Двама мъже са задържани за трафик на повече от 7
Коментари Харесай

Закопчаха двама за трафик на повече от 7 килограма марихуана

Двама мъже са арестувани за трафик на повече от 7 кг марихуана. Това оповестяват от пресцентъра на Окръжна прокуратура – Варна. На 14 май при реализация на оперативни служби на Министерство на вътрешните работи, под директното управление на дежурен прокурор от Оперативна програма - Варна са арестувани две лица след извършена договорка с наркотични субстанции.

Продавачът, с букви М.М., на 34 години от Варна популяризирал на Т.С., на 41 години от град София 6925 грама марихуана, в няколко едрови разфасовки. При осъществено по-късно в дома му претършуване, е била открита и конфискувана още марихуана, 482 грама, както и доста количество пари.

Купувачът бил задържан в миг на превозване на дрогата, 6925 гр. марихуана, която превозвал в личния си автомобил.

На 15 май двамата са привлечени като обвинени за закононарушения по член 354а ал.2 от Наказателния кодекс – М.М. за разпространяване и за държане за разпространяване на високорискови наркотични субстанции в огромни размери, а Т.С. за държане за разпространяване на високорискови наркотични субстанции в огромни размери и при изискванията на рисков рецидив.

Ако бъдат приети за отговорни по това обвиняване, ги грози наказване отнемане от независимост, както следва – М. М. от три до дванадесет години, а Т.С. от пет до петнадесет години. Законодателят е планувал и тежки санкции кумулативно към наказването отнемане от независимост.

М. М. и Т. С. са арестувани за период до 72 часа от наблюдаващия прокурор за представянето им пред съда в произвеждане по взимане на мярка за неотклонение задържане под стража.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР