Двама мъже са задържани за сводничество и пране на пари

...
Двама мъже са задържани за сводничество и пране на пари
Коментари Харесай

Белезници за двама мъже за сводничество и пране на пари

Двама мъже са арестувани за сводничество и пране на пари при профилирана полицейска интервенция на чиновници от ОДМВР - Разград под управлението на Окръжна и Районна прокуратура – Разград. Това оповестиха от ОДМВР.

Предприетите на 14 август процесуално-следствени дейности са по отношение на досъдебно произвеждане за склоняване към проституция и следствено дело за пране на пари. На територията на Разград, Хасково и Силистра са осъществени претърсвания на 6 адреса, при които са открити и конфискувани над 600 грама златни украшения, парични средства в евро и лв., добити по противозаконен път и други материални доказателства, имащи връзки към осъществяваната незаконна активност.

В хода на подхванатите дейности са арестувани двама мъже – на 43 и на 21 години от село Бабук, обл. Силистра. С прокурорско предписание мярката им за задържане е удължена на 72 часа. Предстои да бъде импортирано искане в съда за взимане на непрекъсната мярка „ задържане под стража “.

В хода на следствието са събрани данни, че лицата са правили незаконната си активност на територията на страната и в три страни – членки на Европейски Съюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР