Двама мъже са задържани за притежание и отглеждане на наркотици

...
Двама мъже са задържани за притежание и отглеждане на наркотици
Коментари Харесай

Двама мъже са задържани за притежание и отглеждане на марихуана

Двама мъже са арестувани за владеене и развъждане на опиати в Априлци, оповестяват от регионалната дирекция на полицията в Ловеч. Това е станало по време на профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на битовата престъпност в дребните обитаеми места.

В жилище, населявано от 52-годишен мъж, при инспекцията е открито, че е засял и отглеждал 8 броя растения от рода на конопа. Намерени и конфискувани са към 900 грама суха зелена листна маса, която при полеви текст реагира на наркотичното вещество канабис. Извършителят е направил признания за осъществената от него незаконна активност.

Затвор за британец, управлявал незаконна група у нас за разпространяване на хероин и оръжия

В друго жилище, населявано от 41-годишен мъж от София, са открити 4 броя стъклени буркани, съдържащи 920 грама наркотичното вещество канабис, както и 23 броя спринцовки, цялостни също с канабис. В жилището е имало и особено пригодено и оборудвано помещение за развъждане на канабис с построени в него напоителна, осветителна и вентилационна автоматизирани системи.

По двата случая е формирано досъдебно произвеждане. Извършителите са арестувани и привлечени като обвинени от Районната прокуратура в Троян за държане на опиати и за развъждане на марихуана, осведомят от Апелативната прокуратура във Велико Търново.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР