Двама мъже са задържани при разбиването на голяма нарколаборатория в

...
Двама мъже са задържани при разбиването на голяма нарколаборатория в
Коментари Харесай

Разкритата нарколаборатория била в 3 халета, двама са арестувани

Двама мъже са арестувани при разбиването на огромна нарколаборатория в някогашна фабрика за пилешки разфасовки в Горна Оряховица.
Още по тематиката
Акцията е извършена към 20 ч нощес на място в незаконните цехове, като задържаните са били " в развой на обгрижване на растенията ". Задържаните са 32-годишен от София и 30-годишен от Арбанаси, оповестиха на брифинг пред публицисти от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Велико Търново.

 Снимка: Българска телеграфна агенция

Предстои арестуваните да бъдат привлечени в качеството им на обвинени.

В пространствата на някогашната птицекладница в Горна Оряховица се намират няколко халета, едно от които е било приспособено за сушене на готовата продукция марихуана. Там са открити към 14 кг суха растителна маса, чиято цена на пазара е 70 000 лева

" Бяха открити още две пространства, в които имаше цялостен цикъл на развъждане на растения, включващи капково напояване, климатици, влагоабсорбатори, лампи, уреди за премерване на температурата и поддържане на избрани градуси. В момента на задържане на лицата всичко работеше ", сподели шефът на ОДМВР ст.комисар Димитър Машов.

Нарколабораторията е работила от към 5-6 месеца.

 Снимка: Българска телеграфна агенция

Това е четвъртата разрушена наркооранжериия единствено от началото на седмицата на територията на Област Велико Търново. Останалите три са в Павликени, Бяла църква и село Осина.

Разследването на случая продължава.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР