Двама мъже са задържани от пловдивските полицаи за осуетяване на

...
Двама мъже са задържани от пловдивските полицаи за осуетяване на
Коментари Харесай

Закопчаха двама в Пловдив за бягство от полицията и трошене на патрулка

Двама мъже са арестувани от пловдивските служители на реда за разстройване на инспекция и разваляне на длъжностен автомобил, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Около 1 часа на 19 октомври, на кръстовището на бул. " Васил Априлов " и ул. " Дилянка ", автопатрул на пловдивското Трето районно управление (на МВР) спрял мъж за осъществяване на инспекция. При типа на униформените той побягнал, само че бързо бил догонен от тях и арестуван. Оказало се, че е на 37 години, с голям брой престъпни регистрации за обири и грабежи, осъждан.

Докато полицейските чиновници изпълнявали отговорностите си по работа, различен мъж блъснал с ръка и счупил стъкло на дясната врата на патрулния автомобил, след което също побягнал. Малко по- късно 24-годишният се явил в районното ръководство, където бил арестуван, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.

След отчет на събраните доказателства в прокуратурата, му е повдигнато обвиняване и следва да му бъде наложена 72- часова мярка за неотклонение " задържане под стража ".

По отношение на изказванията му за упражнено по отношение на него полицейско принуждение по предписание на шефа на ОДМВР- Пловдив е назначена незабавна инспекция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР