Двама мъже са убити и една жена е ранена днес

...
Двама мъже са убити и една жена е ранена днес
Коментари Харесай

Двама убити и един ранен при нападение с хладно оръжие във Франция

Двама мъже са убити и една жена е ранена през днешния ден при нахлуване с хладно оръжие пред жилищна постройка в западния френски град Шоле, оповестява Българска телеграфна агенция, базирайки се на районната прокуратура.

Съобщава се за един арестуван, само че не е несъмнено дали той е причинителят. Оръжието е тежък или режещ предмет.

Засега не е оповестена отговорност за терористично нахлуване, посочи прокурорът на Анже Ерик Буяр.



Пожарникари и служители на реда са обкръжили с ленти периметъра към резиденция Льоклер в град Шоле, оповестява в. "Уест Франс ".

Кметът Жил Бурдулекс съобщи, че е нападнато възрастно семейство и още един човек пред постройката. Полицейски източник заяви, че е арестуван мъж в един от жилищата в постройката. Според радио Европа 1 хипотетичният нападател е на 35 години. Известен е на полицията за дребни закононарушения.

По първични данни от следствието мъжът слязъл от жилището си и срещнал във фоайето човек, който нападнал грубо и му нанесъл удари по главата. Първата жертва умряла от раните си. След това мъжът излязъл от постройката и отишъл в парка, където нападнал стара фамилна двойка. Съпругът, на 83 години, умрял на път за болничното заведение с хеликоптер. 81-годишната му брачна половинка е с тежки пострадвания, само че животът ѝ не е в заплаха.

След нападението мъжът се върнал в жилището си, където бил арестуван от полицията. Мотивите за действието му към момента не са известни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР