Двама мъже са с опасност за живота, след като бяха

...
Двама мъже са с опасност за живота, след като бяха
Коментари Харесай

МВР търси очевидци на спора на столична улица, вкарал двама в болница

Двама мъже са с заплаха за живота, откакто бяха намушкани с нож поради скандал на улицата в София. Пострадалите са на 42 и 45 години и нощес бяха признати в столичната болница " Св. Анна ". И двамата са с тежки прободни пострадвания в корема и раменете.
 
По думите на потърпевшите на столичното кръстовище на булевардите " Никола Габровски " и  " Г.М. Димитров " зародил скандал сред тях и пресичащ мъж, поради отнето преимущество. Пострадалите са били в автомобил. Пешеходецът ги нападнал и им нанесъл пострадванията.
 

Пострадалите сами са се придвижили до болничното заведение. По непотвърдена двамата мъже са престъпно проявени за трафик на хора, наркоразпространение и грабежи.
 
След постъпването в болница на потърпевшите са образувани два хирургични екипа . И двамата са оперирани по едно и също време, заяви доктор Стефан Ковачев , който е направил интервенцията на един от потърпевшите.
 
Единият мъж е с дълбока прорезна рана в региона на корема. И двамата потърпевши имат и по-леки порезни рани в региона на раменете.-->
 

По думите на доктор Ковачев двамата са отишли  в шоково положение, на личен ход, а при влизането в болничното заведение са припаднали. Извършителят на нападението към момента се търси.
 
От Столична дирекция на вътрешните работи молят всеки, станал очевидец на случилото се на столичното кръстовище или има информация за случая, да се свърже с тях . Гражданите, които биха могли да дадат спомагателна информация, могат да алармират на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи при обезпечена анонимност.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР