Двама мъже са осъдени за хулиганство и за причиняване на

...
Двама мъже са осъдени за хулиганство и за причиняване на
Коментари Харесай

Осъдиха хулигани, нападнали полицаи в Хасково

Двама мъже са наказани за безчинство и за причиняване на лека телесна щета на полицейски чиновник по обвинителен акт на Районна прокуратура-Хасково.

21-годишният обвинен с букви В.К. е наказан за това, че на 1 август предходната година предизвикал на младши контрольор от Хасково лека телесна щета, изразяваща се в кръвонасядане с травматичен оток в дясната слепоочна област на главата. В същия ден подсъдимият отправил закани и обиди към полицейски чиновници и замахнал с парче ламарина към тях, като действието се отличава с изключителна смелост.

33-годишният обвинен с букви В.Г. е наказан за това, че употребявал заканително земеделска вила към полицейски чиновници от Хасково, като действието се отличава с изключителна смелост.

Днес по съглашение, утвърдено от Районен съд-Хасково, на В.К. е наложено наказване " отнемане от независимост " за период от три години с изпитателен период от пет години, а на В.Г. е несъмнено наказване " Пробация " със следните пробационни ограничения: " Задължителна регистрация по сегашен адрес " с дълготрайност две години и два месеца с честота на явяване и сключване пред пробационен чиновник два пъти седмично, както и " Задължителни периодически срещи с пробационен чиновник " с дълготрайност две години и два месеца.

Решението на Районен съд-Хасково е дефинитивно и не предстои на обжалване и митинг.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР