Двама мъже са били задържани във Варна в хода на

...
Двама мъже са били задържани във Варна в хода на
Коментари Харесай

Специализирана операция във Варна: Закопчаха двама души

Двама мъже са били арестувани във Варна в хода на профилирана полицейска интервенция по линия противопоставяне на битовата престъпност, разпространяване на акцизни артикули без бандерол, осъществяване на нерегламентирани транспорти на пасажери и предварителна защита. Това оповестяват от ОДМВР-Варна.

Операцията е под надзора на прокуратурата във Варна. Задържаните са на 45 и на 50 години. У тях са открити и конфискувани 55 000 къса с цигари без акцизен бандерол от марката „ Karelia Blue”, на приблизителна стойност 16 000 лева Двамата мъже са известни на органите на реда. По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани на прокурор от Районната прокуратура във Варна.

Операция на полицията в Сливен, удариха битовата престъпност

На територията на региона са осъществени и специфични инспекции за осъществяване на нерегламентиран транспорт на пасажери. Проверени са 3 МПС и 8 лица, формирани са 3 АУАН за открити нарушавания.

По време на интервенцията са тествани 389 МПС. Проверените лицата са 444, като от тях са арестувани 19 души, оказвали въздействие върху криминогенната конюнктура в района, измежду тях 4 джебчийки. Четирима души, оповестени за общодържавно търсене, са открити и арестувани. Установен е и един жител на Киргизстан, търсен от Интерпол - обяснява се статута му.

Спецоперация край Твърдица, задържаха 6 души

По линия на Контрол на общоопасните средства (звено в МВР) е формиран АУАН за погрешно предпазване на огнестрелно оръжие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР