Двама мъже правят зловещо откритие в страховита гора … Потребител

...
Двама мъже правят зловещо откритие в страховита гора … Потребител
Коментари Харесай

Двама мъже правят зловещо откритие в страховита гора

Двама мъже вършат злокобно изобретение в страховита гора … Потребител на Редит, с прякор Knightofthemirrors, разгласява страховита история, съпроводена от фотоси, които е направил. Той не прецизира къде тъкмо се намира това място, с изключение на, че е в Съединени американски щати. Knightofthemirrors написа: „ Аз съм инструктор по оцеляване в дивата природа и реализатор по сигурността. Преди няколко дни, един мой възпитаник и добър другар ми сподели, че татко му е купил 150 акра земя в уединена, планинска част на щата. Върху земята има гора, която към момента не е проучена. Баща му построил подслон за конете, който заема към стотина метра от парцела, а животните му са свободни да се скитат в покрайнината. Той споделя, че татко му е направил доста преференциална договорка за парцела. Приятелят ми е татко на три деца и знам, че не излиза толкоз постоянно в гората. Съгласих се да отида с него, тъй като изглеждаше занимателно, а и мога да си показва какъв брой доста той има потребност понякога да отдъхва от фамилните си отговорности. И двамата сме локални, занимаваме се с коли, оцеляване в дивата природа и всевъзможни други неща, тъй че в никакъв случай не скучаем дружно. Баща му ни сподели, че не желае никой да изследва гората, в случай че е с револвер. Твърдеше, че е по този начин, тъй като бил видял койоти. Но аз знам доста добре, че в действителност койотите не атакуват хората. Преди време, моят другар ми сподели, че когато бил за първи път в парцела видял придвижване сред дърветата, само че не може да каже какво е било, защото зрението му не е толкоз положително. Срещнахме се настроени за развлечение и потеглихме към парцела. Проучихме доста полета, потоци, голям брой естествени извори и езера. Чувствахме се обикновено измежду красивия пейзаж. В последна сметка взехме решение да отидем до гористата част на парцела, защото към момента не беше проучвана. Щом влязохме сред дърветата цялото ни въодушевление се промени. Гората имаше своя лична атмосфера, доста сходна на гората във кино лентата „ Ритуалът “. Дърветата бяха сиви, безшумни, като че ли мъртви, като се изключи рядкото скърцане на високите кедрови клони. През центъра минаваше доста дребен поток с черен пясък на дъното. Имах възприятието, че сме следени от всички страни. Не мина доста време, преди да усетим миризма на гниеща плът. Решихме да проследим миризмата и открихме останките на три – четири крави.



Снимка на Knightofthemirrors Разгледахме откритите черепи, само че не можахме да забележим дупки от патрони. Не знаехме по какъв начин и кой, само че нещо ги беше умъртвило и разпръснало костите им на към 30 метра. Навсякъде към тях имаше огромни вдлъбнатини, които бяха с доста неразбираема форма. Четете още: Дяволската кула: място населявано от злобен дух, който убива хора Решихме да продължим в гората. Бяхме съпроводени от тишина, гнилия аромат на гибел и тупкането на личните ни сърца. След малко спряхме до потока. Там забелязах няколко разнообразни вида следи – следи от койоти и от нещо друго, което беше в действителност огромно.



Снимка на Knightofthemirrors Напредвахме в гората и внезапно започнахме да намираме дървета, които са били огънати и извити зад други дървета – нещо, което в никакъв случай, в никакъв случай не би могло да се случи естествено. Продължихме напред и открихме на земята това, което мога да опиша единствено като инструмент, изработен от кост. Беше извънредно недодялан, само че изглеждаше като някакво острие или нож. Това беше тревожно, тъй като макар, че изглеждаше доста примитивно, това беше съзнателно завършен инструмент. Тръгнахме напред и намерихме поляна с езерце.



Снимка на Knightofthemirrors От другата страна на езерото открихме доста странна дребна дървесна конструкция. Беше във формата на писмен знак А, а против нея имаше сложени камъни. Те бяха доста необичайно ситуирани. Не открихме следи от лагерни огньове и не намерихме отпадък от къмпинг. Започна да пада нощта, тъй че взехме решение, че би трябвало да се връщаме. Носех фенер, само че не желаех да разгадавам на това. Бяхме в започващия полумрак, с нещо, което убива крави, прави принадлежности от костите им и е някъде зад нас. Излязохме от гората и се върнахме там, където бяха паркирани колите ни. Точно в точния момент, преди да се стъмни. Докато си тръгвахме, видяхме фигура на върха на един от хълмовете, която не можахме да идентифицираме, само че и не останахме, с цел да разберем какво е тя. Струва си да се спомене, че предходният притежател на парцела е почнал да строи къща там, само че ненадейно е спрял строителството и е напуснал. Не зная дали ще се върна в онази гора, с цел да схвана какво се крие сред сивите мрачни дървета … ”
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР