Двама мъже попаднаха в ареста на РУ-Добрич след пътна провека. Вчера

...
Двама мъже попаднаха в ареста на РУ-Добрич след пътна провека.
Вчера
Коментари Харесай

След полицейска проверка в Добрич: Задържан е дрогиран неправоспособен водач и негов спътник

Двама мъже попаднаха в ареста на РУ-Добрич след пътна провека .

Вчера в региона на монумент „ Цимерман “ на Околовръстния път на Добрич полицейски чиновници са спрели за инспекция лек автомобил „ Фолксваген “, ръководен от 23-годишен мъж и в който пътувал 26-годишен . И двамата – известни на Министерство на вътрешните работи.

При осъществената информация в осведомителните масиви на Министерство на вътрешните работи е било открито, че лидерът е недееспособен , лишен от правоуправление по административен ред с наказателно разпореждане. Той е бил тестван и за приложимост на опиати, като резултатът бил позитивен за амфетамин и метаамфетамин .

При последвалите процесуално следствени дейности на задната седалка в автомобила е бил открит найлонов плик със суха тревна маса. При осъщественият полеви тест, тя е реагирала на наркотичното вещество канабис с тегло от 770 грама .

Последвало претършуване и изземване от адрес в Гурково, населяван от един от мъжете, където са били открити 27 грама канабис .

Двамата мъже са арестувани за период от 24 часа. Материалите по случая са докладвани в прокуратурата. Работата по определяне и документиране на незаконната им активност продължава.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР