Двама мъже, на възраст 21 и 27 години, бяха осъдени

...
Двама мъже, на възраст 21 и 27 години, бяха осъдени
Коментари Харесай

Двама участници в протести на жълтите жилетки бяха осъдени на година затвор

Двама мъже, на възраст 21 и 27 години, бяха наказани на една година затвор за нахлуване над служители на реда по време на митинг на "жълтите жилетки " във френския град Нанси, оповестява електронното издание "Експрес ".

Двамата са били задържани в събота в миг, в който са замеряли служители на реда с разнообразни предмети. Същевременно уеб сайтът "Енфо Норманди " оповестява, че водач на камион с българска народност се паникьосал при типа на пътна обсада покрай Руан и се опитал да я пробие. Първоначално водачът спрял на блокадата край град Сент Етиен дю Рувре. Но забелязал, че един от протестиращите се пробва да изтегли кабел от ремаркето на камиона. Шофьорът се изплашил и потеглил, принуждавайки стачкуващите да се отстранят от пътя. Те обаче почнали да го замерят с камъни и топки за петанк и едното стъкло на камиона се счупило.

При прекосяването през блокадата, камионът закачил обаче подпалена от стачкуващите палета, която пък запалила негова гума. Камионът бил преследван за известно време от две коли на стачкуващите, само че когато бил засечен от полицейски патрул, стачкуващите избягали. Шофьорът е подал недоволство и е почнало следствие за разваляне на имущество и преднамерено принуждение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР