Двама мъже на 20 и 22 години от Горна Оряховица

...
Двама мъже на 20 и 22 години от Горна Оряховица
Коментари Харесай

Двама българи загубиха бас и тръгнаха на стоп за Амстердам, за да платят на холандски проститутки за секс

Двама мъже на 20 и 22 години от Горна Оряховица се впускат в рисковано прекарване през идващия месец, откакто изгубили бас от свои другари. Те се обзаложили на Нова година, че за Св. Валентин ще имат приятелки, с които да честват, само че по този начин и не съумели да ги намерят. Условието било да доведат девойки на домашно празненство, на което да ги показват като гаджета и за първи път да честват деня на влюбените, а не Трифон Зарезан, написа " Борба ".

Същата вечер обаче горнооряховците пристигнали сами и декларирали, че не съумели да си намерят половинки. И защото не удържали на думата си, като се изключи че понесли няколкочасови насмешки и смешки, трябвало да изтърпят „ наказване “. Уговорката гласяла, че още на идващия ден ще тръгнат към холандската столица Амстердам на стоп, където да си потърсят дами в квартала на алените фенери. Според компанията това бил единственият късмет те да получат качествени женски милувки.

Понеже единият юноша е незает и нямал опция самичък да финансира пътуването, неговите другари от компанията събрали пари още същата вечер, с които да го спонсорират. Двамата младежи през вчерашния ден сутринта се насочиха към набелязаната дестинация, всеки от тях със непретенциозен багаж в раница на гърба. За да се смята задачата им за правилно изпълнена, те трябвало от време на време да си вършат селфи фотоси, които да разгласяват във Facebook профилите си и по този начин да държат в течение за протичащото се своите другари. По този метод щели да потвърждават, че в действителност пътуват, а не лъжат за местоположението си. Задачата им има и краен период – горнооряховците би трябвало да се върнат до месец след тръгването.

Техните другари споделиха, че това не е първият път, в който младежите губят бас и пътуват на стоп, защото преди година отишли до Варна при минусови температури, с цел да се изкъпят в Черно море. Това обаче е първата им „ задача “ зад граница.

Към обяд през вчерашния ден двамата горнооряховци към този момент се намирали на към 200 км от родния град.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР