Двама мъже, които използваха мощни пушки, за да убият три

...
Двама мъже, които използваха мощни пушки, за да убият три
Коментари Харесай

Мъже от Калифорния, Колорадо се признават за виновни по федерални обвинения за убийството на диви бури в пустинята Мохаве

Двама мъже, които използваха мощни пушки, с цел да убият три диви стихии в пустинята Мохаве в Южна Калифорния преди повече от две години се призна за отговорен в понеделник по федерални обвинявания, свързани със стрелбите, споделиха прокурорите.

Мъжете носели тактическа екипировка, в това число очила за нощно виждане, до момента в който се прицелвали в магаретата в далечен регион североизточно от Барстоу на ноември 6, 2021 година, се споделя в изказване на прокуратурата на Съединени американски щати.

Джон Фейкема от Йорба Линда, Калифорния, и Кристофър Джеймс Арнет от Лавланд, Колорадо, всеки се призна за отговорен по едно обвиняване за закононарушение за владеене на нерегистрирана пушка с къса цев и едно закононарушение за злонамерено причиняване на гибелта на буро на публични земи, се споделя в изказването.

Дивите буро са предпазени от федералния закон. Те също са емблематичен знак на американския югозапад, датиращ от дните им като товарни животни по време на златната тресчица в Ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР