Двама мъже бяха убити в София в рамките само на

...
Двама мъже бяха убити в София в рамките само на
Коментари Харесай

Две убийства в София в рамките на няколко часа

Двама мъже бяха убити в София в рамките единствено на няколко часа, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. 

Около 17.25 часа през вчерашния ден е получен сигнал за открит мъж в безпомощно положение на бул. " Княгиня Мария Луиза ". Пристигналите на място екипи на полицията и Спешна помощ единствено са установили гибелта на възрастния мъж, чиято идентичност към момента не е открита. При огледа и подхванатите процесуално - следствените дейности в границите на формираното досъдебно произвеждане по тялото са установени следи от принуждение

Няколко часа по-късно - малко след 23 ч., на тел. 112 е подаден сигнал за ранен мъж в кв. " Овча купел ". Към адреса неотложно били ориентирани полицейски чиновници и екип на Спешна помощ. Пострадалият, 51- годишен мъж, бил качен в кола за спешна помощ за превозване към болница, само че е умрял пред входа на лечебното заведение. На място е осъществен оглед и арестувана 40-годишната жена, с която живеел. По първични данни след зародил сред двамата скандал, тя взела нож и намушкала колегата си.

Работата и по двете формирани досъдебни производства продължава под надзора на прокуратурата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР