Двама мъжаги се бият, който победи на шах, канадска и

...
Двама мъжаги се бият, който победи на шах, канадска и
Коментари Харесай

Теди Москов: Двама мъжаги се бият, който победи на шах, канадска и покер, той да управлява

Двама мъжаги се бият, който победи на шах, канадска и покер, той да ръководи. Това режисьорът Теди Москов разказа по БТВ политическата обстановка у нас и спора сред президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов.
Той предложи и различен сюжет двамата да се сбият на непозната територия-Македония. „ Който пристигна, ще ръководи. Другият вид е да се хвърля ези-тура “, добави той.

Не съм склонен, че сякаш целия свят се плаши от нас, тъй като сме били грамотни. Като не си се освободил самичък, нямам по какъв начин да разчиташ на друго. Все някой нещо ни носи, дава и подарява. Всички чакаме. Сега пребивавам в стеснен кръг. Най-близки са ми враговете. Приятно ми е да видя някой зложелател да ме ядоса. Преживял съм най-големия възторг-възторг от измислицата. Имам претенцията да кажа, че аз съм свободен човек “, добави режисьорът.

По мотив рестриктивните ограничения по време на ковид той изясни в присъщия за него язвителен жанр: „ Почнаха някакви малоумни дейности да се правят-театър онлайн. Това е. Ако не е изработен като филм, това не е спектакъл. Аз аплодирам единствено на едно предаване „ Улицата “, не знам кой го е правил. Сега се карам на артистите, тъй като съм припрян и леко повреден от една злополука в Германия. Марксизмът е чалгата във философията.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР