Двама любовници е имала в живота си вдовицата на Гого—Ева

Двама любовници е имала в живота си вдовицата на Гого—Ева ...

Ева кръшкала на Гого с двама любовници.


Двама любовници е имала в живота си вдовицата на Гого—Ева Найденова. Изпълнителката споделя, че е имала две връзки, докато съпругът й бил жив, но отпадна му признала истината и получила още приживе прошка от него, научи HotArena.

Покойният вокалист на музикалната формация не си отишъл в лъжа, тъй като Ева му споделила сама за изневерите си. Най-много го заболяло, че и двамата са негови приятели и мъже, които познава, но се показал като широкоскроен човек и не им обърнал гръб.

„Те много уважаваха мъжа ми и той ги уважаваше много. Който не е имал любовници пръв да хвърли камък”, коментира историята Ева. И въпреки че не дава вид да съжалява за грешките от миналото, певицата страда откакто е загубила съпруга си, пише „Ретро”.

„Бяхме като куче и котка. Непрекъснато исках да е на моето, правех много грешки. Инатях се, но после можех да поискам прошка. Докато Гого ми се е извинявал само два пъти в живота си, беше му трудно”, споделя певицата.

Ева и Гого се оженили много млади, а когато той й предложил брак, тя още нямала 20 години. С разрешение от нейните родители двамата станали семейство и се понесли на крилете на любовта.

Не след дълго се ражда и синът им Димитър, който дълги години живее в чужбина, но напоследък прекарва все повече време в родния Айтос, за да е близо до майка си.

Въпреки че са минали 4 години от смъртта на Гого, Ева не може да продължи напред и да се отърси от скръбта си.

И до ден—днешен тя не знае от какво е издъхнал съпруга й, защото мозъкът му бил засегнат от непозната болест. И дори за медиците се оказало трудно да я диагностицират.

Ева обаче е твърдо убедена, че трагичната му смърт не е била случайна, а вследствие на магия, поръчана от завистници.

Източник: hotarena.net