Двама криминално проявени са задържани след полицейско преследване в Шумен,

...
Двама криминално проявени са задържани след полицейско преследване в Шумен,
Коментари Харесай

Двама криминално проявени са задържани след полицейско преследване в Шумен

Двама престъпно проявени са арестувани след полицейско гонене в Шумен, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи.

Малко преди 15.30 часа през днешния ден на бул. „ Славянски “ в Шумен полицейски екип забелязал лидер на лек автомобил „ Алфа Ромео ", който се движи без регистрационни номера. Униформеният подал знак със стоп палка на лидера, само че той подминал чиновниците на реда. Полицаите последвали автомобила и дали знак на лидера със звукова и светлинна сигнализация да спре, само че отново траял. Малко по-късно му препречили пътя и го спрели. Оказало се, че лидерът 39-годишен мъж от Ямбол е недееспособен. Номерата на автомобила били свалени след осъществена инспекция нощес.

Около 23.00 часа на кръстовище формирано от бул. „ Славянски “ и ул. „ Адам Мицкевич “ лидерът бил тестван. Не показал удостоверение за ръководство, след информация се оказало, че е недееспособен. Категорично отказал да бъде тестван за шофиране след приложимост на алкохол или наркотични субстанции. Съставен му е акт, в който като нарушаване било вписано, че няма подписана застраховка „ Гражданска отговорност “ и че не носи талона на лекия автомобил, който ръководи.

Днес по време на инспекцията в автомобила с изключение на лидера бил и 38-годишен мъж също от Ямбол. Двамата са престъпно проявени и осъждани за обири и грабежи. Задържани са за период до 24 часа в районно управление (на МВР) - Шумен.

Работата по случая продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР