Двама катаджии реагираха бързо и спасиха човешки живот в София.

...
Двама катаджии реагираха бързо и спасиха човешки живот в София.
Коментари Харесай

За пример! Тези двама катаджии спасиха живота на мъж в много тежко състояние, ето историята им

Двама катаджии реагираха бързо и избавиха човешки живот в София. Както БЛИЦ първи писа, всичко се случило за минути в четвъртък по обед. Младши инспекторите Теодор Александров и Георги Шаламанов били на пост на бул. “Цар Борис III” в региона на Княжево. Към тях се доближил водач, който обяснил, че му е прилошало и едвам съумял да спре колата.

Полицаите незабавно подали сигнал в Бърза помощ. Но виждайки положението на индивида съобразили, че би трябвало да работят неотложно. Те го закарали до най-близката болница, където му била оказана незабавна помощ.

Мъжът благодари сърдечно на униформените, чиято бърза и съответна реакция е избавила живота му, споделиха от Министерство на вътрешните работи. Александров е в “Пътна полиция” от 2000 година, а сътрудника му Шаламанов от 2004 година Двамата били доста пъти награждавани.

" Страдащият мъж е докаран в Спешното на " Пирогов " с бъбречна рецесия. Такава, пациентът, получава не за първи път, по негови данни.
Дежурният доктор в незабавния урологичен кабинет на " Пирогов " доктор Милен Цветков, преглежда и изследва мъжа. В хода на диагностицирането той открива, че пациента има съпътстващо бъбречно заболява, за което мъжът, споделя пред доктора, че е от години. Пациентът е медикиран, повлиява се добре от медикаментите и си потегля от Спешното на " Пирогов " с усмивка на лицето и благодарейки на дежурния незабавен урологичен екип ", прецизираха от пресцентъра на " Пирогов ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР