Двама късметлии от частните клиенти на А1 ще гледат финала

...
Двама късметлии от частните клиенти на А1 ще гледат финала
Коментари Харесай

Двама щастливци сред клиентите на А1 ще гледат на живо финала на UEFA Champions League

Двама късметлии от частните клиенти на А1 ще гледат финала на UEFA Champions League онлайн на 10 юни тази година. Благодарение на извънредното партньорство с един от формалните спонсори на UEFA Champions League Final, Mastercard®, A1 дава скъпи благоприятни условия на своите клиенти. Първата от ще продължи до 15 април 2023 година, а е разполагаем до 16 април 2023 година Тази година финалът на Шампионската лига ще се организира на 10 юни. 

Първата от самодейностите ще даде неповторимата опция едно българско дете да стане амулет на тимовете, които ще се срещнат във финала на UEFA Champions League Final. Малкият победител ще има достойнството да придружи един от най-известните футболисти в света преди началото на финала. Инициативата е особено предопределена за членовете на A1 клуб, които желаят да участват на едно от най-големите спортни събития тази година дружно с детето си. За да вземат участие в томболата, членовете на A1 клуб би трябвало да попълнят регистрационна форма на до 15 април 2023 година и да включат и отговора на въпроса „ Какво е скъпо за теб? “. 



Втората специфична опция, която ще продължи до 16 април 2023 година, е ориентирана към частните клиенти, които са заплатили месечната си фактура онлайн през Моят А1. Тези от тях, които са създали трансакцията със своята Mastercard® карта, издадена преди старта на самодейността, могат онлайн на стадиона. Победителят в лотарията ще пътува до местоположението и назад, и ще употребява настаняване там за сметка на уредниците. За да могат да вземат участие в томболата, потребителите би трябвало да са сегашни клиенти на А1. 

Двете начинания, които А1 предлага на своите частни клиенти, са част от извънредно партньорство с Mastercard®. Това е едно от многообразните партньорства, които A1 прави, с цел да обезпечи стойностни благоприятни условия на членовете на A1 клуб. Компанията поддържа цифровия метод на живот и непрестанно развива своята платформа за самообслужване Моят А1, която предлага благоприятни условия на клиентите да управляват всички услуги, да наблюдават потреблението си, да заплащат месечните си фактури и доста други. 

(в материала има продуктово позициониране)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР