Двама кандидати от общо петима останаха на финалната права за

...
Двама кандидати от общо петима останаха на финалната права за
Коментари Харесай

ГБС е фаворит да ремонтира галерията на Гладстон

Двама претенденти от общо петима останаха на финалната права за строителството на новата художествена изложба на ул. „ Гладстон ”.  Една от тях е „ ГБС - Пловдив ”, която има богат опит в публичните поръчки на община Пловдив.

През последните няколко години това сдружение построи Колодрума, Лъчетерапевтичен комплекс и детска градина. Тръжната комисия заседава на следващия ден и никой не пожела завчера да каже кои са компаниите, които имат късмет да бъдат определени за реализатори и кои отпадат.

Едно от изискванията за работа на комисията е да не разгласява информация, преди да се вземе публично решение, обясниха от администрацията.

За новата изложба са обезпечени 3,5 млн. лв.. Старата постройка ще бъде съборена и новата ще се строи на нейно място. Поръчката претърпя огромни премеждия, откакто беше обжалвана пред Комисия за защита на конкуренцията и Върховен административен съд от прословутата овчарка от ромски генезис Анка Ангелова от гр. Антоново, която изведнъж се оказа с 49 регистрирани компании. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР