Двама известни руски хумористи, специалисти по телефонни шеги, в които

...
Двама известни руски хумористи, специалисти по телефонни шеги, в които
Коментари Харесай

Руски хумористи се пошегували с Макрон, представили се за новоизбрания украински президент Зеленски

Двама известни съветски хумористи, експерти по телефонни смешки, в които се показват за други хора, настояват, че са измамили френския президент Еманюел Макрон, представяйки се за новия украински президент Володимир Зеленски, съобщи Франс прес.

Днес хумористите с прякори " Вован " и " Лексус " пуснаха в интернет запис на диалог от към 15 минути с човек, който настояват, че е френският президент. Обсъжда се успеха на Зеленски на втория тур на президентските избори в Украйна.

" 73 % от украинците, това е просто необикновено. Чувствам се като Путин, който е със същия резултат ", майтапи се мнимият Зеленски в диалога, който протича на съветски и френски благодарение на преводачи.

" Във всеки случай ми се коства, че на този стадий системата при теб не е толкоз добре проведена, тъй че би трябвало да е малко по-естествено. Ти още не беше пратил всичките си съперници в пандиза ", отвръща човек, който съгласно хумористите е Еманюел Макрон.

Елисейският замък отхвърли да разяснява изказванието, а само уточни, че Макрон фактически е разговарял със Зеленски в неделя вечерта и след този диалог пресслужбите на френското президентство и екипа на Зеленски са пуснали изказвания, съобщи Българска телеграфна агенция.

Двамата хумористи потвърдиха за Агенция Франс Прес, че са си създали такава смешка с Макрон и показаха вяра, че той " не е прекомерно нервиран ".

Владимир Куцнецов и Алексей Столяров, известни като " Вован " и " Лексус " към този момент са измамили по сходен метод хора като Елтън Джон, някогашния английски външен министър Борис Джонсън и беларуския президент Александър Лукашенко.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР