Двама изпълнители се сдобиха с по три статуетки от видеонаградите

...
Двама изпълнители се сдобиха с по три статуетки от видеонаградите
Коментари Харесай

Тройна победа за двама на MTV

Двама реализатори се снабдиха с по три статуетки от видеонаградите на MTV. Рапърката Карди Би, която имаше 12 номинации, получи самопризнание единствено в четвърт от тях, само че взе едно от най-важните оценки - за най-хубав нов реализатор. Също тройна победа ознаменува известният в Съединени американски щати рапър Чайлдиш Гамбино със своя клип "This is America ", който беше отличен в техническите категории.
Наградата за най-хубаво поп видео отиде при Ариана Гранде за композицията "No Tears Left to Cry ". За най-хубаво рок видео бяха отличени "Имаджин дрегънс " за клипа "Whatever It Takes ". В категорията за хип-хоп видео победителка стана Ники Минаж с клипа "Chun Li ".
За огромно отчаяние се счита представянето на съпружеския дует на Бионсе и Джей Зи. Техният клип "Apeshit " претендираше за оценки с 8 номинации, само че получи единствено две статуетки в механически категории.
Дженифър Лопес направи грандиозно завръщане на премиите на MTV след траяло 17 години неявяване. Със зрелищното си осъществяване певицата сподели, че към момента знае по какъв начин се прави запаметяващо се шоу. Звездата си потегли и с награди - за видео модернист (на името на Майкъл Джексън) и за най-хубава колаборация с DJ Khaled и Карди Би в песента "Dinero ".
Големият победител на церемонията е младата Камила Кабейо. 25-годишната певица имаше 5 номинации и получи оценки за клипа към шлагера "Havana ", стана и "Изпълнител на годината ". За "Песен на годината " беше избрана "rockstar " на Пост Малоун.
На 3-часовото събитие беше отдадена респект на неотдавна умрялата Кралица на соул музиката Арета Франклин. Мадона, която празнува своята 60-годишнина в деня на кончината на примата, съобщи, че е стартирала кариерата си, изпълнявайки акапелно шлагера на Франклин "A Natural Woman " по време на прослушване в Париж. Според Ройтерс представянето на Мадона на церемонията не е било на нужното равнище. Тя не е посочила дължимото почитание към паметта на Франклин, като е говорила най-вече за себе си.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР