Двама италиански ученици oт град Вайрано Патенора, Южна Италия проведоха

...
Двама италиански ученици oт град Вайрано Патенора, Южна Италия проведоха
Коментари Харесай

Италиански ученици проведоха стаж в Райхле и Де-Масари България Пръдакшън ЕООД


Двама италиански възпитаници oт град Вайрано Патенора, Южна Италия организираха стаж в "Райхле и Де-Масари България Пръдакшън " ЕООД. Обучението в София се състоя в границите на един месец от 16 юли до 12 август 2019 година Те бяха на стаж в отдел Глобален инженеринг и Оперативно подкрепяне. Учениците са в специалности "Техник Подръжка " и "Електрическо подпомагане ".
Студентите прекарваха по 6 часа дневно в завода в София. По време на стажа те се срещнаха с технологията по произвеждане на фиброоптични съставни елементи. За активността си получиха документи и документи за оценяване.
Стажът е взаимен план сред ЧПК Ейч Ар Си Кулинарна Академия и Институт Г. Маркони от град Вайрано Патенора (град в южна Италия, провинция Казерта). Проектът е подсилен от Националната оперативна стратегия, известна в Италия като PON и се финансира от Европейския съюз. Тя има за цел да усъвършенства италианската просветителна система и да насърчи еднакъв достъп до висококачествено обучение в цялата страна и отвън границите на Италия, както и да обезпечи на младежите придобиване на умения, които могат да ги осъществят по-лесно на пазара на труда.

За R&M

R&M (Reichle & De-Massari AG) e водач в създаването, производството и доставката на цялостни решения за създаване на висококачествени информационни мрежи. Иновативните технологии, употребявани в дизайна и производството на оптични и медни съставни елементи и кабели, подсигуряват висока скорост и непрекъсваемост на преноса на данни в LAN, Data Center и FTTx мрежите. В България R&M е показана от комерсиалното сдружение „ Р и М България “ ЕООД и индустриалната база „ Райхле и Де-Масари България Пръдакшън “ ЕООД.
„ Р и М България “ ЕООД повече от 17 години предлага продуктите на R&M на българския пазар и през днешния ден оперира в 12 страни от Югоизточна Европа, предоставяйки самостоятелен метод в правенето на цялостни потребителски решения. Основаното през 2011 година сдружение „ Райхле и Де-Масари България Пръдакшън “ ЕООД е тясно профилирано в създаването, дизайна и производството на оптични съставни елементи, употребявани за цялостното създаване на информационни мрежи. Продукцията на индустриалната база е налична на интернационалните пазари посредством повече от 40 търговски организации на R&M по света. Повече информация можете да намерите на https://www.rdm.com/bgr_en
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР