Двама играчи на ЦСКА-София ще се подложат на операции тази

...
Двама играчи на ЦСКА-София ще се подложат на операции тази
Коментари Харесай

Втори футболист на ЦСКА-София ляга под ножа

Двама играчи на ЦСКА-София ще се подложат на интервенции тази седмица. След като към този момент стана ясно, че Жанио Бикел ще легне под ножа през днешния ден във Валенсия, " Тема Спорт " написа, че намеса ще претърпи и Енрике Рафаел. Бразилското крило е със сериозен проблем в коляното, който в последна сметка е наложил интервенция. Тя ще бъде осъществена през тази седмица.

Според първичните прогнози Енрике ще отсъства още два месеца, което на процедура значи, че есенният дял за него завърши още преди да е почнал. Бразилецът е в лазарета от началото на юли, когато се контузи по време на лагер в Австрия. В последния месец той мина лечения, процедури и прегледи в България, Бразилия и Сърбия. Те обаче не са дали нужния резултат и интервенцията се е оказала неизбежна.

Така за втора поредна есен Енрике Рафаел не е разполагаем на тима. Преди година той счупи ключица и отново беше опериран, а след това не влизаше в групата поради паспорта си отвън Европейски Съюз. Сега крилото не е записал нито един формален мач през сезона, а завръщането му на терена ще се отсрочи за 2020 година.

Халфът Бикел пък към този момент е във Валенсия, където през днешния ден ще се подложи на интервенция на рамото. От ЦСКА-София оповестиха, че той ще отсъства месец и половина и ще се завърне в края на ноември. Надеждите са Бикел да е на линия за дуела с Лудогорец на 1 или 2 декември. Той ще пропусне най-малко 6 мача, като пет от тях са гостуванията на Локомотив (Пловдив), Етър, Арда (Кърджали) за купата, Черно море и Ботев (Враца). Няма да вземе присъединяване и в срещата със Славия на " Българска войска ".
efbet Лига 13 кръг, неделя 20 октомври  Локомотив (Пловдив) 17:45предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР