Двама играчи на ЦСКА ще се подложат на операции тази

...
Двама играчи на ЦСКА ще се подложат на операции тази
Коментари Харесай

Режат втори футболист на ЦСКА

Двама играчи на ЦСКА ще се подложат на интервенции тази седмица. След като към този момент стана ясно, че Жанио Бикел ще легне под ножа през днешния ден във Валенсия, " Тема Спорт " написа, че намеса ще претърпи и Енрике Рафаел. Бразилското крило е със сериозен проблем в коляното, който в последна сметка е наложил интервенция. Тя ще бъде осъществена през тази седмица.

Според първичните прогнози Енрике ще отсъства още два месеца, което на процедура значи, че есенният дял за него завърши още преди да е почнал. Бразилецът е в лазарета от началото на юли, когато се контузи по време на лагер в Австрия. В последния месец той мина лечения, процедури и прегледи в България, Бразилия и Сърбия. Те обаче не са дали нужния резултат и интервенцията се е оказала неизбежна.

Така за втора поредна есен Енрике Рафаел не е разполагаем на тима. Преди година той счупи ключица и отново беше опериран, а след това не влизаше в групата поради паспорта си отвън Европейски Съюз. Сега крилото не е записал нито един формален мач през сезона, а завръщането му на терена ще се отсрочи за 2020 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР