Двама играчи на Локомотив Пловдиви един на Лудогорец се наредиха

...
Двама играчи на Локомотив Пловдиви един на Лудогорец се наредиха
Коментари Харесай

InStat Index: Димитър Илиев е най-добър футболист у нас за месец октомври, Тигъра - втори

Двама играчи на Локомотив Пловдиви един на Лудогорец се подредиха в призовата тройка за Футболист №1 в efbet Лига за месец октомври съгласно InStat Index. Класацията се прави за втори следващ сезон от Асоциацията на българските футболисти (АБФ), в съдействие с ИНСТАТ - една от най-големите компании за футболни разбори и статистика.

Първи е капитанът на Локо - Митко Илиев, а трети различен футболист на " смърфовете " - Парвизджон Умарбаев, втори е стражът на първенците - Пламен Илиев-Тигъра.

Илиев събра показател на ИНСТАТ 320.67 и за първи път завоюва наградата. Пловдивчанинът е водач в класирането при голмайсторите в родния хайлайф с 10 попадения и 4 асистенции.

Второ място в класацията зае вратарят на Лудогорец Пламен Илиев. Националът събра показател 303.33 и стана първият пазач, намирал място в Топ 3 от основаването на анкетата до момента.

Призовата тройка добавя различен футболист на Локомотив (Пловдив) – Парвизджон Умарбаев. Таджикският национал има показател на ИНСТАТ 299.67, като той също попада за първи път в класацията.

Припомняме, че за победител се афишира играчът с най-голям InStat Index, който се дефинира посредством формула на основа дейностите на футболиста - голове, асистенции, акуратност на подавания, сполучливи единоборства и други индикатори. Процентът на сполучливи дейности усилва показателя, като върху него оказва въздействие и равнището на съперника в мача.

През сегашния сезон спечелилите в предходните ранглисти за най-хубав футболист съгласно InStat Index за съответните месеци бяха Иван Горанов (Левски), Евандро (ЦСКА-София) и Холмар Ейолфсон (Левски).
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР