Двама играчи на Берое са с контузии преди първия мач

...
Двама играчи на Берое са с контузии преди първия мач
Коментари Харесай

Проблемите в Берое нямат край

Двама играчи на Берое са с травми преди първия мач от четвъртфиналните плейофи на Националната баскетболна лига за мъже против Ямбол. Двубоят е в събота от 18.00 часа в Стара Загора. Победителят ще бъде излъчен в серия до две победи от три мача. Реваншът в Ямбол е на 29 април, понеделник, още веднъж от 18.00 часа, а възможен трети мач ще се играе на 2 май в Стара Загора. Лошите вести от лагера на Берое преди началото на решителната фаза от шампионата са свързани с следващите проблеми с контузии.

По всяка възможност един от водещите изпълнители на отбора Тре Когинс ще пропусне серията с Ямбол. Снощи в дуела от последния кръг на постоянния сезон мач против Балкан, извоюван от беройци с 92:84, Когинс получи тежък удар в крайници и не съумя да довърши срещата, оповестяват от клуба. Центърът Станислав Ваклинов също е със сериозен проблем. Националът на България е със строшен нос, само че е отказал здравна намеса, с цел да може да играе в борбата за медалите в шампионата.

" Всички ръководители, треньори и състезатели на БК Берое се обръщат с апел за поддръжка към своите правилни почитатели. Нека проблемите ни обединят, с цел да можем дружно да се преборим в идните мачове, които могат да донесат голяма спортна наслада на нашия град, който го заслужава! ", се споделя в известието на БК Берое.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР