Двама големи тенис шампиони - Роджър Федерер и Мария Шарапова,

...
Двама големи тенис шампиони - Роджър Федерер и Мария Шарапова,
Коментари Харесай

Федерер и Шарапова зарадваха децата от академията на Рафа

Двама огромни тенис първенци - Роджър Федерер и Мария Шарапова, окуражиха възпитаниците на академията на сътрудника си Рафаел Надал. Вчера академията на испанската тенис суперзвезда награди приключилите сполучливо образованието си в нея възпитаници на специфична гала, на която, несъмнено, нямаше по какъв начин да мине и без присъединяване на самия Рафа.



" Здравейте на всички в академията на Рафа Надал. Поздравления за всички, които приключват през днешния ден, искам ви всичко най-хубаво в бъдеще! На тези от вас, които ще тръгнат по пътя на професионалния тенис - знаете какво се желае - доста непримиримост и здрава работа, само че в никакъв случай не забравяйте заниманието, тъй като мисля, че това е най-важното. Вижте мен и Рафа - ние в никакъв случай не загубихме пристрастеността към това, което вършим всеки ден. Ще има дъждовни дни, тежки дни, само че постоянно има светлина в тунела, слънцето постоянно ще се завръща, тъй че просто работете крепко.

А на тези, които не са съумели да осъществен тенис фантазиите си, желая да кажа, че съм сигурен, че академията ги е научила на доста неща. Надявам се да се учите от Рафа, той е огромен първенец в толкоз доста връзки и е доста непретенциозен. И постоянно помнете - бъдете благи към другите. Силни сте толкоз, колкото е мощен вашият екип.

View this post on Instagram
A post shared by Rafa Nadal Academy by Movistar (@rafanadalacademy) on Jun 9, 2020 at 12:01pm PDT

Надявам се да имате сполучлива кариера в това, с което се занимавате и нека един ден да погледнете на прекараните в академията дни като някои от най-хубавите дни във вашия живот. Пожелавам ви всичко най-хубаво. Поздрави и за теб, Рафа, за цялото ти семейство, искам всичко най-хубаво на твоята академия, а в този момент е време за празнуване и се надявам, че си прекарвате добре. Пазете се! ", сподели Федерер в особено видео обръщение, оповестено в YouTube канала на тенис академията на Надал.

" Здравейте, аз съм Мария и желая да ви поздравя за това, че завършихте академията на Рафа Надал този сезон. Мога да си показва какъв брой сложни са били за вас тези последни седмици. Да бъдете надалеч от фамилиите и приятелите си, да завършите в тази конюнктура несъмнено е било много по-различно от това, което сте си представяли. Затова ви приветствам за вашата мотивация, интензивен труд и ви предизвиквам да проддължите в същия дух и да се стараете с всички сили да бъдете най-хубавите във въшия спорт.



Няма значение с какви върхове и падения ще се сблъскате по пътя си и какви страхове имате, това постоянно е част от процеса, тъй като по този начин научавате доста за себе си. Продължавайте все по този начин, очаквам с неспокойствие да видя какви триумфи ще постигнете. Пазете се! ", обърна се към учениците в школата на левичаря от Манакор и Шарапова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР